Klantenservice

De webshop van Biobest is ingericht om u als klant de mogelijkheid te bieden eenvoudig online uw orders te plaatsen en informatie over producten en uw in het verleden geplaatste orders te kunnen raadplegen. Hierbij staat gemak voorop, no nonsense. Heeft u vragen over het plaatsen van uw order? Neem dan contact op met onze Belgische klantenservice via telefoonnummer 014 25 79 88 of per e-mail: cs@biobestgroup.com of onze Nederlandse klantenservice via telefoonnummer 0174-752250 of per e-mail: csnl@biobestgroup.com  (beide kantoren telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur).

Betalen


Zodra u een order heeft geplaatst wordt deze verwerkt door onze afdeling Klantenservice zodat u de gewenste producten op tijd zult ontvangen. De logistieke en financiële afwikkeling van uw order verloopt vervolgens exact zoals u al van ons bent gewend. Een order via de Biobest webshop zal dus op de gebruikelijke wijze aan u gefactureerd worden.Levering


Om de optimale kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen speelt het logistieke proces een belangrijke rol. Zo worden nuttige insecten, die bij een lage temperatuur bewaard kunnen worden, verpakt in tempexboxen met koelelementen. De koelketen van verpakken tot afleveren wordt op deze manier niet onderbroken.
Retourbeleid


Het assortiment van Biobest bestaat voor een belangrijk gedeelte uit levend materiaal met zeer beperkte houdbaarheid. Daarnaast zijn er ook belangrijke argumenten met het oogpunt op hygiëne die ertoe leiden dat Biobest geen producten retour kan nemen. Wilt u door omstandigheden een product afbestellen? U kunt twee werkdagen voor levering uw order afbestellen bij onze klantenservice.
Chargement en cours
Chargement en cours